Στο PilatesForAll θα βρείτε πιστοποιημένους δασκάλους στην μέθοδο pilates με τεράστια εμπειρία στα μυοσκελέτικα προβλήματα, στην αποκατάσταση και την ενδυνάμωση, που με την βοήθεια των ειδικών οργάνων pilates μπορούν να σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε! σε μας η γυμναστική σας είναι προσωπική μας υπόθεση

Θεώνη

Θεώνη

Η Θεώνη Πολίτη γεννήθηκε στην Αθήνα . Η πρώτη επαφή της με το Pilates έγινε το 1992-1994 στο Johannesburg T.C.O Pilates.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην μέθοδο Pilates το 1997-1999 στο Artaction PilatesΘεσσαλονίκης, με δασκάλα την Χ.Πολύζου.
Διδάσκει επαγγελματικά από το 2004, στο Artaction Pilates Αθήνας και είναι πιστοποιημένη, εκπαιδεύτρια του ARTaction Pilates Training Program, απο την δημιουργό του προγράμματος Πολύζου Χριστίνα, με πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών απο το Υπ. παιδείας, με έδρα την Θεσσαλονίκη.

Ταυτόχρονα , επιμορφώνεται, με σεμινάρια από τους Rael Isacowitz, Alan Herdman Lynne Robinson, Karen Clippinger.

Εμβαθύνοντας στη μέθοδο Pilates, ασχολήθηκε και με τις εναλλακτικές θεραπείες, σπούδασε ρεφλεξολογια στο Wellness & Health Academy, Thai massage στο Athens massage & Yoga Academy και ειναι αποφοιτη της μεθόδου Bowtech .

Είναι Practitioner (Hellenic instute for NLP) απο το 2010 και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ελληνικού σωματείου μεθόδου pilates απο το 2013 μεχρι το 2017.

 

 


Ευθαλία

Ευθαλία

Η Ευθαλία Αλιφέρη γεννήθηκε στην Αθηνα. Είναι instructor pilates και aqua pilates καθώς και Aerial Fitness Τrainer (pilates academy)
Έχει σπουδάσει διατροφή και διαιτολογία στο Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης και βρισκεται επι μεταπτυχιακoύ στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθήνας με ειδικότητα στην Αθλητική διατροφή.
Συνεργάζεται με το ARTaction Pilates από το 2016.


Θανάσης Κόντης

Θανάσης Κόντης

Ο αθλητισμός και κυρίως τα ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ) μπήκαν στη ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Υπήρξε μέλος σε ακαδημίες και σχολικές ομάδες κατά τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια. Οι πρώτες του σπουδές σχετίζονταν άμεσα με το ενδιαφέρον του στον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον τομέα της αποθεραπείας και πρόληψης τραυματισμών.

Η πρώτη του εκπαίδευση στο Pilates ήταν με τον Alan Herdman και τη Χριστίνα Πανταζοπούλου στο Studio One και η δεύτερη εκπαίδευση με τους Michael King και Malcolm Muirhead στην ακαδημία BFS. Τον τελευταίο χρόνο εργάζεται ως δάσκαλος Pilates στο Sukha Yoga Kifissia καθώς και στο Pilates For All.
Στα μαθήματά του δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις βασικές αρχές της μεθόδου για το καλύτερο αποτέλεσμα προκειμένου την ενδυνάμωση και την καλή ποιότητα άσκησης και κίνησης.