Πληροφορίες Μαθημάτων Pilates for All

 

Στο PilatesForAll Ραφήνας by ARTaction θα βρείτε προγράμματα από πιστοποιημένους εκπαιδευτές & εισηγητές καθώς και όλα τα εξειδικευμένα όργανα του δημιουργού της μεθοδου Pilates, που άλλαξε το τρόπο της άσκησης!

Dynamic Reformer 6 (μόνο όργανα), Pilates 6, Pilates Dynamic Props 6,  Body Control Pilates 3, σε ομαδικά τμήματα 6 ατόμων και 3 ατόμων, για ενδυνάμωση, σύσφιξη, γράμμωση.
Οι παροχές ευεξίας, Bowtech, Pεφλεξολογίας και Mασάζ συμπληρώνουν την ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεται το σώμα μας.

PilatesForAll...σχέση εμπιστοσύνης!!!


 • Pilates 6

  Pilates 6 

  Ο καλύτερος τρόπος για να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση με το σώμα σας μέσα από το κλασσικό ασκησιολόγιο της μεθόδου που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της άσκησης.
  Μέσα από την κίνηση-άσκηση συστήνεστε ξανά με το σώμα σας και ανακαλύπτετε ότι τελικά μπορείτε να είστε υγιείς, λειτουργικοί με ένα δυνατό και σμιλεμένο σώμα.

  Με την αγορά 3 πακέτων ομαδικού pilates6 (24 μαθήματα) συν 4 μαθήματα δώρο

  Επικοινωνία

 • Pilates 3

  Pilates 3

  Το απόλυτο μάθημα βιωματική ανατομίας.
  Μέσω του Body Control και μόνο με 3 άτομα ανα τμήμα (εξατομικευμένη άσκηση), θα αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων σας, και θα αποκαταστήσετε τυχόν μυοσκελετικές κακώσεις καθώς και ένα λειτουργικό και δυνατό σώμα.

  Επικοινωνία

 • Dynamic Reformer

  Dynamic Reformer Μόνο Όργανα Pilates

  Ένα non-stop πρόγραμμα δυναμικού pilates με όφελος τόσο για τη φυσική σας κατάσταση (καρδιοαναπνευστική λειτουργία) όσο και για τη δύναμή σας (στοχευμένη ενδυνάμωση μυικών ομάδων).

  Με την αγορά 3 πακέτων ομαδικού pilates6 (24 μαθήματα) συν 4 μαθήματα δώρο

  Επικοινωνία