Πληροφορίες Μαθημάτων

Στο PilatesForAll Ραφήνας by ARTaction θα βρείτε προγράμματα από πιστοποιημένους εκπαιδευτές & εισηγητές καθώς και όλα τα εξειδικευμένα όργανα του δημιουργού της μεθοδου Pilates, που άλλαξε το τρόπο της άσκησης!

PilatesForAll...σχέση εμπιστοσύνης!!!

  • Ο καλύτερος τρόπος για να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση με το σώμα σας μέσα από το κλασσικό ασκησιολόγιο της μεθόδου που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο της άσκησης. Μέσα από την κίνηση-άσκηση συστήνεστε ξανά με το σώμα σας και ανακαλύπτετε ότι τελικά μπορείτε να είστε υγιείς, λειτουργικοί με ένα δυνατό και σμιλεμένο σώμα.

  • Ένα non-stop πρόγραμμα δυναμικού Pilates  Reformer με όφελος τόσο για τη φυσική σας κατάσταση (καρδιοαναπνευστική λειτουργία) όσο και για τη δύναμή σας (στοχευμένη ενδυνάμωση μυικών ομάδων). 
  • The ART OF CONTROLOGY !  Το απόλυτο μάθημα βιωματικής ανατομίας. Μέσω του Body Control (ελεγχολογία) θα αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων σας και μια άλλη αντίληψη για το πως το μυαλό επηρεάζει το σώμα.
  • Η ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Διεγείροντας αυτά τα σημεία με ειδικές τεχνικές πιέσεων, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και δρουν ευεργετικά στην εξισορρόπιση του οργανισμού και στην αποκατάσταση της σωματικής αρμονίας. Η ρεφλεξολογία αποτελεί μία ήπια, φυσική και ακίνδυνη μέθοδο θεραπείας και φροντίδας της υγείας . Δεν συνιστά ή χορηγεί φάρμακα, δεν προκαλεί παρενέργειες και μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο θεραπείας ή φαρμακευτικής αγωγής. Οφέλη βελτιώνει και θεραπεύει μυοσκελετικά προβλήματα (αυχενικό, πόνους μέσης κ.α.) βοηθά στην άμβλυνση καρδιαγγειακών προβλημάτων (κυκλοφορικό, υπέρταση, υπόταση κ.α.) εξισορροπεί το ορμονικό και μειώνει σημαντικά πόνους και αρρυθμίες στην έμμηνο ρύση συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση πονοκεφάλων, αϋπνιών, εντερικών προβλημάτων ελαττώνει το στρες ελευθερώνοντας ενδορφίνες, που είναι οι φυσικές αναλγητικές ουσίες του οργανισμού εναρμονίζει όλες τις λειτουργίες του οργανισμού
υλοποίηση & υποστήριξη: dbrs